Αναψε φωτιές η συνέντευξη Γεννηματά στον realfm – Ανοικτός πόλεμος με Στ. Θεοδωράκη

Εντονη ήταν η αντίδραση του Στ. Θεοδωράκη στη δήλωση της Φ. Γεννημάτα ότι δεν σχολιάζει τις χυδαιότητες του επικεφαλής του Ποταμιού.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, με τις οποίες την κατηγορεί ότι υποκινεί αποστασίες βουλευτών του.

«Δεν θα σχολιάσω χυδαιότητες, αλλά νομίζω ο καθένας θα πρέπει να κοιτάζετε στον καθρέφτη και κάποια στιγμή να κάνει την αυτοκριτική του. Δεν κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτά τα πράγματα», ήταν η αντίδραση της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στ. Θεοδωράκης: Η κ. Γεννηματά δεν ανέχεται την κριτική

Το γραφείο Τύπου του Ποταμιού σχολίασε τις δηλώσεις της κας Γεννηματά στο realfm 97,8 ως εξής:

«Επίθεση σε όσους ενίστανται στις αποστασίες βουλευτών έκανε η κυρία Γεννηματά. Χαρακτήρισε μάλιστα “χυδαιότητα” την κριτική που της ασκείται από προοδευτικούς πολίτες όλου του δημοκρατικού χώρου. Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές».

real.gr