Νέο ξέσπασμα Άδωνης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε κομμουνιστές, αγράμματοι και άσχετοι

  • Ύβρεις Άδωνη στον Κώστα Ζαχαριάδη
  • Να αποδοκιμάσει δημόσια τον Άδωνη Γεωργιάδη καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ζαχαριάδης

Δεν φαίνεται να επηρεάζει το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας τον Άδωνη Γεωργιάδη και συνεχίζει απτόητος τα γνωστά του ξεσπάσματα-παραληρήματα.

Συγκεκριμένα, έντονη αντιπαράθεση είχαν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, όταν ο δεύτερος «στόλισε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τη συζήτηση για το χρέος ο κ. Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον κ. Ζαχαριάδη:

«Δεν έχετε καταλάβει πώς δουλεύουν οι αγορές. Είστε κομμουνιστές, αγράμματοι. Μην ανοίγετε το στόμα σας, είστε άσχετοι πραγματικά».

«Εσείς κ. Γεωργιάδη είστε ακροδεξιός, αδέξιος, διχαστικός. Ντροπή σας» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης με τη συζήτηση να συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ – Να αποδοκιμάσει τον Άδωνη ο Μητσοτάκης

Να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, Άδωνι Γεωργιάδη, και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη, καλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος αντέδρασε στη φράση «είστε κομμουνιστές αγράμματοι», που χρησιμοποίησε ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή, απευθυνόμενος σε κυβερνητικά στελέχη.

«Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή, «είστε κομμουνιστές αγράμματοι» με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας. Επαναφέρει, με τον πιο άθλιο τρόπο, τις λογικές του διχασμού και της ακραίας πόλωσης, της μετεμφυλιακής δεξιάς και της ακροδεξιάς διαχρονικά», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ζαχαριάδης.

Παράλληλα τονίζει ότι «η Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολίτευση, παρά τις σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις της με την Αριστερά, υπήρξε δύναμη συμφιλίωσης» και σημειώνει: «Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρό του και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη από κάθε δημοκράτη, προοδευτικό, κομμουνιστή πολίτη αυτής της χώρας.

Η περίοδος του Ιδιώνυμου έχει παρέλθει. Αν δεν το κάνει, για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είτε δρα ως λαγός του κ. Μητσοτάκη ή ο κ. Μητσοτάκης ως ιδεολογική ουρά του κ. Γεωργιάδη και η ΝΔ μετατρέπεται από κόμμα της δημοκρατικής, μετριοπαθούς Δεξιάς και της ομαλότητας σε κάτι μεταξύ ΕΡΕ και ΕΠΕΝ».