Πε. Μαΐ 28th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Άγριος καυγάς στον «αέρα» Άδωνη με Τρέμη, λόγω… κριτικής για τη μεσαία τάξη (video)

Έβαλε «χέρι» στην Όλγα Τρέμη ακόμα και για την εισαγωγή της εκπομπής

Πυρ και μανία έγινε το βράδυ της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ όταν άκουσε την κριτική προς την κυβέρνηση, ότι από τις μέχρι τώρα κινήσεις της στην οικονομία δεν έχει ωφεληθεί η μεσαία τάξη, βάζοντας «χέρι» στην Όλγα Τρέμη ακόμα και για την εισαγωγή της εκπομπής.

Αναλυτικότερα, ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άκουσε την κριτική των προσκεκλημένων για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Ξαφνικά ακούω ανθρώπους να λένε ότι δεν ωφελήθηκε η μεσαία τάξη. Σε άλλη χώρα ζούμε; Μόνο η μεσαία τάξη ωφελήθηκε», είπε ο κ. Γεωργιάδης με υψωμένο τον τόνο της φωνής του και την παρουσιάστρια της εκπομπής να του απαντά:

«Η αίσθηση είναι ότι η μεσαία τάξη δεν ωφελήθηκε καθόλου».

«Η αίσθηση ποιων;», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η προσωπική μου», είπε με τη σειρά της η κ. Τρέμη.

«Σέβομαι τη γνώμη σας. Είναι λανθασμένη», σχολίασε ορθά-κοφτά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Και θεωρώ ότι είναι η δική σας», απάντησε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τα αποτελέσματα… δημοσκοπήσεων για να τεκμηριώσει την άποψή του ότι έχει ωφεληθεί η μεσαία τάξη. «Έχετε κάνει 10 λεπτά εισαγωγής σε γεγονότα που δεν υπάρχουν», είπε.

«Κύριε Γεωργιάδη δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε τώρα», του απάντησε η κ. Τρέμη, ενώ σε άλλο σημείο διερωτήθηκε: «Θέλετε να κουβεντιάσουμε ή δεν θέλετε;».

Η ένταση, ωστόσο, συνεχίστηκε με τον κ. Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει ως «εξωφρενικά» τα όσα ακούγονται από τους προσκεκλημένους και την κ. Τρέμη να τον καλεί να αποφεύγει τους χαρακτηρισμούς. «Μη χαρακτηρίζετε τις απόψεις των άλλων με αυτόν τον τρόπο», του είπε.

Το σχετικό απόσπασμα:

altsantiri.gr

Translate »