Πε. Ιούλ 16th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Άδωνης Γεωργιάδης: Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια σας

Ο υπουργός Ανάπτυξης περιγελά τους οφειλέτες, απειλεί με πλειστηριασμούς χωρίς να ντρέπεται και να λαμβάνει υπόψην του την κρίση που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις της παράταξής του.

Μέρα με την μέρα αποκαλύπτεται το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σε εκπομπή του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ χωρίς ενδοιασμό δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου καταληκτική ημερομηνία της παράτασης στο υφιστάμενο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, αρχίζουν οι πλειστηριασμοί και πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.

Μάλιστα, χαριτολογώντας υποτίθεται, είπε ότι το λέει «από τώρα για μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας». Ο άνθρωπος που χρωστάει …. εκατομμύρια στις τράπεζες και του οποίου οι κυβερνήσεις οδήγησαν τη χώρα στα βράχια, χασκογελώντας και χωρίς να συνειδητοποιεί τη θέση του ως υπουργός έκανε μαύρο χιούμορ περιγελώντας τους ανθρώπους που έχουν μεγάλες δυσκολίες να πληρώσουν τις οφειλές τους αναφέροντας «όλοι τα περάσαμε, τι να κάνουμε τώρα».

.

Ιερώνυμος boss@JeronymoBoss

Άδωνας:Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια,σας το λέω από τώρα μη χαλάσουμε τις καρδιές μας άλλωστε υπάρχει κ ατομική ευθύνη.
– Μα η κρίση κ.υπουργέ?
-Τα ξέρω όλοι τα περάσαΜΕ τι να κάνουμε τώρα…

3581:27 μ.μ. – 13 Ιαν 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter266 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ιερώνυμος boss@JeronymoBoss

Άδωνας:Από 30 Απριλίου πάνε τα σπίτια,σας το λέω από τώρα μη χαλάσουμε τις καρδιές μας άλλωστε υπάρχει κ ατομική ευθύνη.
– Μα η κρίση κ.υπουργέ?
-Τα ξέρω όλοι τα περάσαΜΕ τι να κάνουμε τώρα…3581:27 μ.μ. – 13 Ιαν 2020


Translate »