Κυ. Μαρ 29th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Έκαναν «λίφτινγκ» στο βιογραφικό του Διαματάρη στη σελίδα της κυβέρνησης (video)

Στο υπουργείο Εξωτερικών, ωστόσο, τα αντανακλαστικά δεν ήταν τόσο γρήγορα

Μετά τον σάλο από τη σχετική αποκάλυψη, αλλά και την παραδοχή του ιδίου του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ότι δεν απέκτησε ποτέ τον μεταπτυχιακό τίτλο του πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης, παρά το γεγονός ότι το βιογραφικό του και οι παλαιότερες δηλώσεις του έλεγαν το αντίθετο, έγινε ένα μικρό «λίφτινγκ» στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, αν επισκεφθεί κάποιος τον σύνδεσμο government.gov.gr/kivernisi όπου φαίνονται όλα τα βιογραφικά των μελών της κυβέρνησης, θα δει ότι εκεί που γίνεται λόγος για τη σταδιοδρομία του υφυπουργού Εξωτερικών, γράφει πλέον ότι «παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University».

Τι έγραφε πριν

Βέβαια, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το βιογραφικό του κ. Διαματάρη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών δεν είχε υποστεί την παραμικρή αλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρείχε πλήρη κάλυψη στον κ. Διαματάρη, τονίζοντας: «Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά τη διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε».

Η κυβερνητική κάλυψη στον υφυπουργό Εξωτερικών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων: «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο».

altsantiri.gr

Translate »