Τε. Οκτ 21st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη επίθεσης υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά υποψηφίων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

      

  1. 2.       (εκτός ημερήσιας διάταξης): Έκδοση ψηφίσματος για την καταδίκη επίθεσης υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά υποψηφίων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.
  2. 3.      Την εισήγηση του κ. Ρίζου Σεραφείμ, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ» με την οποία πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με το οποίο θα καταδικάζεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η επίθεση και η άσκηση βίας του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά των υποψηφίων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. κας Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κας Ρένας Δούρου, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και κατέθεσε σχέδιο ψηφίσματος.
  3. 4.      Την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, με την οποία μεταξύ άλλων πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος με το οποίο το Περιφερειακό Συμβούλιο θα καταδικάζει το φαινόμενο αυτό, ως και κάθε μορφής βίας, απ΄ όπου κι αν προέρχεται.
  4. 5.      Την εισήγηση του κ. Ορφανού Στέλιου, επικεφαλής της Παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ», ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα και πρότεινε σχέδιο ψηφίσματος.
  5. 6.      Τις απόψεις των μελών του.

Μετά από διαλογική συζήτηση,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

            Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης κατά τη συνεδρίαση του σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρα 03:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάλεμε, με αφορμή την επίθεση και την άσκηση βίας του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά των υποψηφίων βουλευτών του Κ.Κ.Ε. κας Λιάνας Κανέλλη και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κας Ρένας Δούρου, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής

αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση υποψήφιου Βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» κατά υποψηφίων Βουλευτών του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ως και κάθε άλλη πράξη βίας απ΄όπου κι αν προέρχεται.

Η επίθεση αυτή αποκαλύπτει τις φασιστικές αντιλήψεις και μεθόδους της «Χρυσής Αυγής».

Τέτοια φαινόμενα και τους εκφραστές τους χρειάζεται να τα απομονώσει ο ίδιος ο λαός.

Ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα να είναι η απάντηση».

 

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης

 

 

 

Translate »