Δε. Φεβ 17th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Αίρεται η ασυλία του Λοβέρδου με «φόντο» την υπόθεση Novartis

Άρση ασυλίας και για Κυρανάκη και Χατζηδάκη

Την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου αποφάσισε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ολομέλειας της Βουλής.

Ειδικότερα, υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του κ. Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis τάχθηκαν 224 βουλευτές, ενώ μόλις ένας ψήφισε κατά, σε σύνολο 225 βουλευτών.

«Θα συντρίψω τους σκευωρούς»

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε «το ρητό και απερίφραστο» αίτημά του να αρθεί η ασυλία του. «Δεν χρειάζομαι κανένα βουλευτικό ή υπουργικό προνόμιο. Θα συντρίψω τους σκευωρούς, με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες», είπε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ , πρώην υπουργός, κατήγγειλε ότι στήθηκε ένα «άθλιο πολιτικό-παραδικαστικό ρασπουτινικό κύκλωμα, που οργάνωσε την πολιτική και ηθική εξόντωση δέκα πολιτικών προσώπων και, μέσω της καταστροφής τους, των πολιτικών τους κομμάτων».

«Τιμά τον Ανδρέα Λοβέρδο η στάση του»

«Τιμά τον Ανδρέα Λοβέρδο η στάση του», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά την ομιλία του.

«Ακούγοντας την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου, θέλω να προσθέσω ότι τoν τιμά η στάση του. Δεν ζητά καμία προστασία, δεν ζητά να κρυφτεί, γιατί δεν το έχει εξάλλου ανάγκη, όπως έπραξαν άλλοι το προηγούμενο διάστημα μέσα σε αυτή την αίθουσα. Εμείς θα υπερψηφίσουμε την άρση μόνο και μόνο επειδή το ζητά ο ίδιος, από αξιοπρέπεια, για λόγους ευθιξίας», είπε η κ. Γεννηματά.

Άρση ασυλίας και για Κυρανάκη και Χατζηδάκη

Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη, μετά από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «τα επιδόματα πρέπει να δίνονται μόνο στα Ελληνόπουλα», σε σύνολο 233 βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 219 βουλευτές και 14 κατά. Την άρση ασυλίας του κ. Κυρανάκη δήλωσε ότι καταψηφίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Χατζηδάκη, για υπόθεση που αφορά τη θητεία του στον δήμο Παλαιού Φαλήρου, υπέρ ψήφισαν 194 βουλευτές και κατά 18, σε σύνολο 224 ψηφισάντων.

altsantiri.gr

Translate »