Δε. Ιούλ 13th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

«Αιτία πολέμου» για τους αντιεξουσιαστές το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη

Σήκωσαν το γάντι που τους πέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιεξουσιαστικού χώρου στο τελεσίγραφο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος χθες με ανακοίνωση έδωσε προθεσμία 15 ημερών για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτηρίων. Η εκπνοή της συμπίμπτει με την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου.

Στέλεχος του Ρουβίκωνα απάντησε στον υπουργό μέσω ανάρτησης στο Facebook, γράφοντας casus belli, δηλαδή αιτία πολέμου.

Ακολούθησε το «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ» το οποίο διεμήνυσε μέσω γνωστής ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου πως το υπόγειο του πανεπιστημίου όπου πρόσφατα παρενέβη η αστυνομία «θα είναι πάντα δικό μας», επισημαίνοντας πως έγινε επανακατάληψη του χώρου.

«Εμείς από τη μεριά μας δεν πτοούμαστε αλλά παραμένουμε αμετανόητοι και πιστοί στους αγώνες και τις δικές μας πολιτικές αξίες. Γι’ αυτό το λόγο, από την πρώτη μέρα που άνοιξε η σχολή, επανακαταλάβαμε τους χώρους μας και εντατικοποιήσαμε ακόμη παραπάνω την παρουσία μας. Δεν μας τρομοκρατούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια Χρυσοχοΐδη-Γιακουμάκη και θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και τις πρυτανικές αρχές. Δεν απαντάμε σε τελεσίγραφα και οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης», ξεκαθαρίζουν στο κείμενό τους.

altsantiri.gr

Translate »