Δε. Φεβ 17th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Αναζητείται χρυσαυγίτης με ασημί Toyota Yaris

Ρατσιστική επίθεση στη σχολή χορού Movements Dance School, της Χριστίνας Μπρίκμαν στη Βάρη – Εξαφανίστηκε ο δράστης

Έκπληκτοι δάσκαλοι και μαθητές της σχολής χορού Movements Dance School, της Χριστίνας Μπρίκμαν στη Βάρη, έγιναν χωρίς να το θέλουν μάρτυρες μιας σκληρής,  ρατσιστικής όπως όλα δείχνουν, επίθεσης κατά ενός Πακιστανού. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα της σχολής και μπήκε τρέχοντας ένας Πακιστανός, ψάχνοντας κάποιο χώρο για να κρυφτεί. Από πίσω του και με διαφορά μερικών δευτερολέπτων τον ακολούθησε ένας Έλληνας (ηλικίας περίπου 45-50 ετών), όπως όλοι κατάλαβαν από τον τρόπο που μιλούσε, ο οποίος επιτέθηκε στον Πακιστανό και τον χτύπησε πολύ δυνατά.

Κάποιοι από τους παρευρισκομένους κινήθηκαν ευτυχώς γρήγορα και απομάκρυναν τον Έλληνα, ζητώντας του εξηγήσεις για την επίθεσή του. Αυτός απάντησε πως ο Πακιστανός κυνηγούσε ένα κορίτσι και γι’ αυτό τον λόγο τον κυνήγησε και τον χτύπησε, ενώ ο ίδιος το αρνήθηκε.

Τον ενημέρωσαν, έτσι, πως θα καλέσουν την αστυνομία, έτσι ώστε να εξηγήσει το περιστατικό. Αυτός, λοιπόν, μόλις άκουσε για αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητό του, ένα ασημί Toyota Yaris, όπως μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Μερικά λεπτά αργότερα έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί του ΑΤ Βάρης, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά για το όλο θέμα. Ήταν απολύτως ευγενικοί απέναντι στον Πακιστανό που είχε μπει στη σχολή για να προφυλαχθεί από το μένος του Έλληνα και κατέγραψαν όλες τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων έτσι ώστε να τον βρουν το γρηγορότερο δυνατόν.

Όπως όλα δείχνουν το όλο περιστατικό ήταν άλλη μία ρατσιστική επίθεση από τις πολλές, αντίστοιχη με αυτές που έχουν συνηθίσει να κάνουν τα τελευταία χρόνια οι χρυσαυγίτες.

altsantiri.gr

Translate »