Πε. Δεκ 3rd, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Αστυνομική καταστολή / Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια για τον 14χρονο που του φόρτωσαν κακούργημα

Ο δήμος Χαλανδρίου καλεί μαζί με τους συλλόγους γονέων σε συγκέντρωση στις 11 π.μ στην οδό Ευελπίδων

Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων καλεί για τις 11 π.μ ο δήμος Χαλανδρίου μαζί με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της περιοχής, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον 14χρονο μαθητή που καλείται να απολογηθεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο 14χρονος Βαγγέλης, μαθητής τού 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου και εκλεγμένος γραμματέας του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του σχολείου του, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια του μαθητικού συλλαλητηρίου. Μέχρι και αυτή την ώρα κρατείται στην ΓΑΔΑ χωρίς κανείς να μπορεί να τον δει, παρά μόνο ο δικηγόρος της οικογένειάς του.

Ο Βαγγέλης, όπως και χιλιάδες μαθητές, διαδήλωνε με αιτήματα τη μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, προσλήψεις του αναγκαίου αριθμού εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού και λειτουργία των  σχολείων με υγειονομική ασφάλεια.

Ο 14χρονος που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες, συνελήφθη τη στιγμή που έβγαινε από κατάστημα εστίασης, ενώ σε έλεγχο που του έγινε δυο φορές δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα.

Ο δήμος Χαλανδρίου και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της περιοχής, ζητούν την απελευθέρωσή του και την απαλλαγή τουαπό τις κατηγορίες προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή και τη φοίτησή του στο σχολείο του.

http://avgi.gr

Translate »