Πε. Μαΐ 28th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Δήμαρχος Παρισιού σε Τσίπρα: Αποτελείς παράδειγμα για την Ευρώπη

«Έκανες τη δουλειά για την Ελλάδα, σε θαυμάζουμε γι αυτό, αποτελείς ένα παράδειγμα για την Ευρώπη» τόνισε η δήμαρχος Παρισιού, Αν Ινταλγκό, απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο γραφείο της.

Η δήμαρχος της πρωτεύουσας της Γαλλίας συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια και τη συμφωνία των Πρεσπων, τονίζοντας τον κρίσιμο ρόλο του για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της έδωσε συγχαρητήρια για τις προσπάθειες της για τον πράσινο μετασχηματισμό της πόλης και τις σημαντικές προσπάθειες για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής σε μια πόλη με έντονες ανισότητες.

Η κ. Ινταλγκό και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν για τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν την επόμενη περίοδο για την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στη δήμαρχο – η οποία στηρίζεται από την Αριστερά, τους σοσιαλιστές και τους πράσινους – καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου στο δήμο του Παρισιού, όπου θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές για την Γαλλία.

aftodioikisi.gr

Translate »