Πα. Αυγ 7th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Διορισμοί «Ο Άδωνις»: Μετακλητός με απολυτήριο Λυκείου που «είναι σαν να έχει 10 πτυχία»

Μπορεί να μην υπήρχε φράση «γαλάζιου» πολιτικού που να μην περιείχε τη λέξη «αριστεία», αλλά αυτά πλέον ανήκουν στο «κακό» αντιπολιτευτικό παρελθόν, καθώς ο στόχος «επιστροφή στην καρέκλα» επετεύχθη.

Και μαζί με την επιστροφή στην καρέκλα, επέστρεψε και η «γαλάζια κανονικότητα»Τρανό παράδειγμα, άλλωστε, αποτελεί ο διορισμός ως μετακλητού υπαλλήλου του στενού φίλου του Άδωνη ΓεωργιάδηΓιάννη Θεοδωράτου, στο πολιτικό του γραφείο.

Διαβάζοντας μάλιστα το σχετικό ΦΕΚ, ο κ. Θεοδωράτος εμφανίζεται ως κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί ούτε να εκνευρίζει κανέναν μας, καθώς – όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαιώνει – «ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία».

Κατά_κα(η)μμένη@kata_kaimeni · 9 Αυγ 2019

Δεν έχω δει πουθενά σχολιασμό από τον #Αδωνη ….
Ντροπή είναι αυτό.
Ντροπή για εμάς που στηρίξαμε τη #ΝΔ, Ντροπή για εμάς που πάλεψα μ για πτυχία μεταπτυχιακά, Ντροπή για όσους έχουν μεταπτυχιακό και ει αι άνεργοι.#κυβερνηση_Μητσοτακη #Γεωργιάδης #Γερασμενα_μυαλά

Προβολή εικόνας στο Twitter

Άδωνις Γεωργιάδης@AdonisGeorgiadi

Με συγχωρείτε αλλά κάνετε λάθος! Ο Διευθυντής ενός Υπουργικού γραφείου δεν κρίνεται από τα τυπικά του προσόντα αλλά από την εμπιστοσύνη που του έχει ο Υπουργός. Και ο Υπουργός κρίνεται συνολικά από το αποτέλεσμα του. Ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει 10 πτυχία για όσους γνωρίζουν

altsantiri.gr

Translate »