Δε. Μαρ 1st, 2021

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

ethnick studio in gavdos island apartment for rent – Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Ελίζα Βόζεμπεργκ / «Οφείλει να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη»

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε δημοσίως την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού καταλογίζοντάς της την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση Λιγνάδη

ΗΕλίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ και νομικός είναι η πρώτη από το κυβερνητικό στρατόπεδο που έθεσε δημοσίως ζήτημα παραίτησης της υπουργού Πολιτισμού.

Πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της υπουργού η επιλογή των προσώπων, είτε ξεγελάστηκε, είτε εξαπατήθηκε είπε η  ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Δεν είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, αλλά του εκάστοτε υπουργού η επιλογή προσώπων», τόνισε η ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι ο πολιτισμός είναι η βιτρίνα της χώρας.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, διατύπωσε το αίτημα  για παραίτηση της Λίνας Μενδώνη σε συνέντευξή της στο ΘΕΜΑ 104,6 , σπάζοντας τη σιωπή των κυβερνητικών στελεχών που όλο αυτό το διάστημα με τις τρομακτικές αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του Δημήτρη Λιγνάδη κατά ανηλίκων, σιωπούν.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως κυβέρνηση και ΝΔ βράζουν από τους χειρισμούς του Μαξίμου και της Λίνας Μενδώνη και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν και οι δημόσιες δηλώσεις για την αποπομπή της υπουργού Πολιτισμού.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας να πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Πολιτισμού με αίτημα την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

https://www.avgi.gr/

Translate »