Τρ. Αυγ 4th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Ερευνάται κερκυραϊκό watergate στα Δικαστήρια

Ο βουλευτής Αλ. Αυλωνίτης με δήλωσή του αποκάλυψε ότι διεξάγεται έρευνα στα Δικαστήρια εδώ, για υπόθεση που αφορά σε πολιτικά κίνητρα δικαστικών λειτουργών στην άσκηση των καθηκόντων τους.09
Aυγούστου/ 2019

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο λόγος γίνεται για μια υπόθεση, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται οι εδώ δικαστικές Αρχές. Τα στόματα είναι κλειστά επισήμως, με το επιχείρημα ότι η υπόθεση ερευνάται και αφορά σε αντιδεοντολογική συμπεριφορά δικαστικών λειτουργών. Μια δήλωση του βουλευτή Αυλωνίτη έδωσε υπόσταση στις δημοσιογραφικού χαρακτήρα νύξεις. Το θέμα πήρε δημοσιότητα με ανάρτηση, την Πέμπτη, του Διονύση Μάμαλου στην ιστοσελίδα corfutvnews, όπου γίνεται λόγος για προσπάθεια παρέμβασης ανώτερης εισαγγελικής λειτουργού στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα για επιμονή να ελεγχθεί υποψήφιος Δήμαρχος μετά από καταγγελία ανθυποψηφίου του.

Μεσολάβησε την ίδια μέρα δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέκου Αυλωνίτη, που επιβεβαιώνει το γεγονός, επισημαίνοντας «Προσωπικά, τελώντας με σύνεση και νηφαλιότητα, όπως απαιτεί η διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης, αναμένω τα οριστικά πορίσματα, τα οποία και θα είμαι σε θέση να σχολιάσω, στην περίπτωση που θα εμφανίσουν σαφή, πολιτικά κίνητρα και προεκτάσεις. Οφείλω να επαναλάβω ότι οποιαδήποτε παρεμπόδιση του έργου της Ελληνικής Δικαιοσύνης και η διατάραξη του σεβασμού προς αυτή, μας βρίσκει απέναντι, διατυπώνοντας ταυτόχρονα την ειλικρινή μου βούληση να συμβάλλω με κάθε αίσθημα ευθύνης για την προάσπισή της, προς όφελος της ομαλής της λειτουργίας, αλλά και της εκπλήρωσης του κοινωνικού της προορισμού».

Και την Παρασκευή, προκάλεσε νέο ενδιαφέρον ανάρτηση της ιστοσελίδας corfupress, που ανεβάζει το θερμόμετρο της έντασης, προσθέτοντας δικές της πληροφορίες για φωτιά στο Δικαστικό Μέγαρο, που κατέστρεψε αρχεία στους υπολογιστές των Δικαστηρίων, για έλεγχο από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛΑΣ και εν πάση περιπτώσει για έρευνα εν εξελίξει κατά διαταγή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Η Πυροσβεστική δεν επιβεβαιώνει τα περί πυρκαγιάς αναφερόμενη σε υπερθέρμανση ups, που δεν επηρέασε αρχεία ή δίσκους και πάντως έχει ήδη ορίσει πραγματογνώμονα για τι διακρίβωση της αιτίας του συμβάντος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Translate »