Τε. Οκτ 21st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Ηλ. Κασιδιάρης: «Θα μηνύσω τη Λιάνα Κανέλλη»

«Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι’ αυτό θα μηνυθεί. Αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή, θα καταθέσω μήνυση και κατά του ΑΝΤ1» είναι το πρώτο δημόσιο σχόλιο του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά της υποψηφίας βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη.

 
Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως έως τη λήξη της διαδικασίας του αυτοφώρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

Λ.Κανέλλη: Είναι τίτλος τιμής όταν τρως χτύπημα από ένα κτήνος!

«Τα πραγματικά θύματα είναι αυτοί που τους ψηφίσανε. Δε θα φορτώσω αυτή την κτηνωδία σε όσους παρασύρθηκαν»  τόνισε η Λιάνα Κανέλλη εξερχόμενη από το κτίριο του ΑΝΤ1 όπου έκανε γνωστή την πρόθεση της να μην καταθέσει μήνυση εις βάρος του κ. Κασιδιάρη.

«Ό,τι είχα να πω το είπα στον αέρα μετά το επεισόδιο. Έπεσαν διαφημίσεις και ο κ. Κασιδιάρης έφυγε τρέχοντας. Απ’ ότι έμαθα τον κράτησαν εδώ μέσα σε ένα μέρος, τα περισσότερα των οποίων κορίτσια, έβγαζε κάτι φωτογραφίες με το κινητό του και στη συνέχεια έσπασε την πόρτα και έφυγε» συμπλήρωσε η υποψήφια του ΚΚΕ.

«Ξέραμε τι λέγαμε όταν λέγαμε διορθώστε την ψήφο σας. Είναι τίτλος τιμής να τρως από ένα κτήνος χτύπημα. Εγώ είπα, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε» τόνισε στη συνέχεια, ενώ περιγράφοντας την αντίδρασή της σημείωσε: «Εγώ πήρα την εφημερίδα για να κάνω πέρα τη συνάδελφο που ήταν δίπλα του για να μην τη χτυπήσει και για να τον αποτρέψω  από το να πετάξει και τίποτα άλλο και αν χτυπήσει κανέναν, πχ το ποτήρι».

«Δεν είμαι απλώς η Λιάνα που τσαντίστηκε, είμαι υποψήφια βουλευτής και χρόνια βουλευτής με το ΚΚΕ. Δεν είναι ζήτημα προσωπικό, Είναι χτύπημα στο κόμμα και η απάντηση θα δοθεί από το κόμμα» ξεκαθάρισε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι δεν θα καταθέσει ζήτημα: «Πιστεύετε ότι είναι από τις υποθέσεις που λύνονται με μήνυση. Ως βουλευτής του ΚΚΕ και ως άνθρωπος το 2012 δε δέχομαι να κάνω μήνυση μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο. Αν θελήσουν οι Έλληνες να τους βάλουν στη Βουλή θα τους λουστούν κιόλας. Εγώ, πάντως, θα τους αντιμετωπίσω».

 

Translate »