Σα. Ιαν 16th, 2021

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Ηράκλειο: Γενέθλια στην Εντατική για το αγόρι που βρέθηκε στο κενό

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 12χρονου αγοριού στην Κρήτη που από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πρόκειται για το αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από ύψος περίπου έξι μέτρων στην Πύλη της Άμμου στα Χανιά. Το παιδί έκανε βόλτα με τους φίλους του όταν βρέθηκε πάνω σε μισογκρεμισμένο τοιχίο και παρά τις συμβουλές των άλλων παιδιών να αποφύγει το συγκεκριμένο σημείο, ο 12χρονος φαίνεται πως περπάτησε εκεί με συνέπεια να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο κενό.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, νοσηλεύτρια που περνούσε τυχαία από το σημείο έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο αγόρι. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ωστόσο οι γιατροί εκεί έκριναν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Κι έτσι έγινε. Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Χαλκιαδάκη που μίλησε στο ekritiτο αγόρι νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι θεράποντες ιατροί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το αγόρι, αύριο Τρίτη, έχει γενέθλια και θα γίνει 12 ετών ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως αυτή η ημέρα θα το βρει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης https://www.ekriti.gr/

Translate »