Δε. Σεπ 21st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Η κυβέρνηση ανακάλυψε ξαφνικά ότι υπάρχει συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς

Πύκνωση των δρομολογίων στις συγκοινωνίες υποσχέθηκε ο Στ. Πέτσας «αδειάζοντας» τον υπουργό Μεταφορών που υποστήριζε ότι ο συνωστισμός είναι αναπόφευκτος

Δεν έχουν τέλος οι παλινωδίες της κυβέρνησης η οποία προχώρησε σε νέα αναδίπλωση, αναγνωρίζοντας με σημαντική καθυστέρηση το πρόβλημα που έχει προκληθεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαιτίας της εφαρμογής θερινού προγράμματος δρομολόγησης εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην ΕΡΤ1 «άδειασε» τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ.  Καραμανλή, ο οποίος έλεγε ότι είναι αναπόφευκτος ο συνωστισμός.

«Μια μεγάλη πηγή ανησυχίας, είναι η μη χρήση των μέτρων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Γι’ αυτό τον λόγο θα προσπαθήσουμε να πυκνώσουμε τα δρομολόγια. Ήδη, ανακαλούνται άδειες οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, προκειμένου να πυκνώσουν τα δρομολόγια και στα λεωφορεία και στου μετρό και τον ηλεκτρικό, για να μην υπάρχει συνωστισμός» σημείωσε ο Στ. Πέτσας.

Κ. Νοτοπούλου: Εγκαταλελειμμένοι οι Θεσσαλονικείς

«Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, δεν ένιωσε την ανάγκη να λάβει μέτρα για την αύξηση των δρομολογίων στον ΟΑΣΘ;» διερωτάται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Μόνο η Αθήνα αντιμετωπίζει ζητήματα με τις συγκοινωνίες της που έχει και αστικά και Μετρό και τραμ και προαστιακό και ηλεκτρικό και τρόλεϊ;

Στη Θεσσαλονίκη που υπάρχει μόνον ο απαξιωμένος ΟΑΣΘ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να λάβει έκτακτα μέτρα;

Μόνο να απειλεί με πρόστιμα αν η πληρότητα ξεπεράσει το 65% στο λεωφορείο. Πόση περισσότερη αδιαφορία για τη Θεσσαλονίκη πια;

Αλλά το μάθαμε το κόλπο: ατομική ευθύνη και επίπλαστη εικόνα επιτυχίας και οι Θεσσαλονικείς εγκαταλελειμμένοι» υπογραμμίζει η Κ. Νοτοπούλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινή του ανακοίνωση έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου στις συγκοινωνίες» και τόνισε ότι «την ώρα που μειώνουν ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια, απειλούν με πρόστιμα τους πολίτες, στην περίπτωση που υπερβαίνουν το 65% της χωρητικότητας του μέσου. Και αφού τα κρούσματα διαρκώς αυξάνονται, τώρα ο κ. Μητσοτάκης πετάει το μπαλάκι στους επιστήμονες για ενδεχόμενη λήψη νέων μέτρων για τα ΜΜΜ».

http://avgi.gr

Translate »