Η Mαντάμ Σουσού!! του Άκη Τσοχατζόπουλου

Νέα «καυτά» στοιχεία αποκαλύπτονται μέσα από το προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Μεταξύ αυτών, τραπεζικοί λογαριασμοί off shore αλλά και νέες off shore, ιδιωτικά συμφωνητικά για μεταβιβάσεις μετοχών, σημειώσεις σχετικά με τα μέλη προανακριτικής επιτροπής που ασχολήθηκε με την υπόθεσή του και αλληλογραφία για τις υποθέσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Ο πρώην υπουργός κρατούσε ακόμη και τα παραστατικά για τις εργασίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ακίνητα – ακόμη για το ακίνητο της οδού της Κόμνα Τράκα και Κεφαλληνίας, σημερινός ιδιοκτήτης του οποίου είναι η Μονή Βατοπαιδίου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παραγγελίες που κάνει η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη για έπιπλα και υφάσματα.


Οι «χρυσοί» καναπέδες του Άκη
Τιμολόγια χιλιάδων ευρώ περιέχει το προσωπικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ενδεικτική είναι η αγορά δύο καναπέδων αξίας 34.860 ευρώ, δύο πολυθρόνες 15.410 ευρώ, από το γνωστό κατάστημα επίπλων της Βέτας Στεφανίδου-Τσουκαλά στο Μαρούσι.Τα τιμολόγια είναι στο όνομα είτε της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυς Σταμάτη και στο όνομα της συνεργάτιδας του πρώην υπουργού Μαρίας Αγγελετοπούλου.

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν…
Τραπέζι αξίας 21.480 ευρώ
Βάση Τραπεζιού 11.714 ευρώ
Κρόσσι για δύο καναπέδες 2.626 ευρώ
Λάμπα δαπέδου 1.267 ευρώ

Ύφασμα 9.938 ευρώ (δέρμα για δύο πολυθρόνες) και ακόμη 19.701 ευρώ

Κουρτίνες 6.740 ευρώ

Έπιπλο εισόδου 4.990 ευρώ

Ανάκλιντρο 3.860 ευρώ

Έπιπλο εισόδου 4.990 ευρώ

Κορδόνι για καναπέδες 2.626 ευρώ

Πολυθρόνα για παιδικό δωμάτιο 1.428 ευρώ

Σε ένα έγγραφο μάλιστα, στο οποίο η εταιρεία επίπλων πληροφορεί τη Βίκυ Σταμάτη και την Μαρία Αγγελετοπούλου για την εξέλιξη των παραγγελιών, φαίνεται ότι το συνολικό ποσό προς εξόφληση είναι 147.887 ευρώ! Κι όλα αυτά μόνο από ένα κατάστημα.