Κυ. Μαΐ 31st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη σπάει τη σιωπή της: Αυτή είναι η αλήθεια για την άγνωστη διαθήκη

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Νανά Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από τη νευρική ανορεξία με την οποία πάλευε για χρόνια.

Η μοναδική κληρονόμος της δημοσιογράφου μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (2-11) σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου» για την άγνωστη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη αποκαλύπτοντας την ίδια ώρα τη σχέση που είχε η δημοσιογράφος με την οικογένεια της.

Μετά από αυτή τη συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

Η κυρία Αρετή Καβαδία «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και μίλησε για την χειρόγραφη, άγνωστη διαθήκη που ορίζει μοναδική κληρονόμο τη φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς.

Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά.

Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα… Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της μεταξύ άλλων.

Πηγή: gossip-tv.gr

Translate »