Πα. Ιαν 24th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Η Ντόρα «πέτυχε» τη Δούρου και τη συμβούλεψε για τις… κακές παρέες «Βλέπω ότι κάνεις κακές παρέες, πρόσεχε»

Λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της στα Χανιά όπου βρίσκεται μαζί με τα έξι της εγγόνια, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε μια τυχαία συνάντηση στο καφενείο της Βουλής με τη Ρένα Δούρου, στην οποία δεν παράλειψε να της δώσει μια συμβουλή για τις… κακές παρέες.

Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει η στήλη «Βηματοδότης», η οποία αναφέρεται σε ένα πηγαδάκι που στήθηκε στο καφενείο της Βουλής πριν από λίγες ημέρες.

Πιο αναλυτικά, η κ. Δούρου καθόταν στο καφενείο του κοινοβουλίου με τον Παύλο Πολάκη και συνομιλούσαν. Όταν η κ. Μπακογιάννη είδε την κ. Δούρου, της είπε χαμογελώντας: «Βλέπω ότι κάνεις κακές παρέες, πρόσεχε». Ο κ. Πολάκης τότε: «Εγώ είμαι η κακή παρέα;» ρώτησε έκπληκτος την Ντόρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια στήλη πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στο περιεχόμενο στιχομυθίας που είχε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Πολάκη σε πηγαδάκι με την ίδια σύνθεση, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν ο διάλογος εκτυλίχθηκε την ίδια ημέρα. Πάντως, σε εκείνη τη στιχομυθία η βουλευτίνα της ΝΔ ζήτησε την ιατρική συμβουλή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον πόνο στην πλάτη που αντιμετώπιζε.

altsantiri.gr

Translate »