Η πλατεία ήταν άδεια, με το νόημα που ‘χει κάτι από τα παλιά (video)

Ίσως με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Διονύσης Σαββόπουλος να ελπίζει στο να έχει και αίσιο τέλος η υπόθεση Folli Follie

Για διχαστικό και αλαζονικό λόγο κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Σαββόπουλος με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Και “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά” και “γερμανοτσολιάδες” κι αυτό πια το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτά είναι πολιτικός ναρκισσισμός, για να μην πω πολιτικές τσογλανιές. Μια τέτοια συμπεριφορά, εκτός ορίων, πήγε το λαό μας πολύ πίσω», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής και συνέχισε: «Αυτό φοβήθηκε ο κόσμος και σου λέει δεν θέλω να συνεχίσω προς τα εκεί και διάλεξε έναν νέο άνδρα ευγενή, μετριοπαθή, που δε λέει πράγματα πάνω από το κεφάλι του».

Ίσως με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Διονύσης Σαββόπουλος να ελπίζει στο να έχει και αίσιο τέλος η υπόθεση Folli Follie, του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, η σύζυγος του οποίου είναι αδερφή της γυναίκας του Διονύση Σαββόπουλου.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε χαρούμενος που έμεινε εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή, αλλά και που έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση. «Αυτές οι εκλογές έχουν δύο ευχάριστα. Το ένα είναι ότι όλα τα κόμματα κέρδισαν, τα γνωστά, και μόνο ένα έχασε: Η Χρυσή Αυγή. Ένα το κρατούμενο. Το άλλο ευχάριστο είναι ότι βγήκε κυβέρνηση αυτοδύναμη», δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου του, το οποίο είναι αριστερό, ψήφισε ΠΦΔ, δηλαδή πρώτη φορά δεξιά: «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερή πριν ακόμα από τις ευρωεκλογές. Εγώ είχα δείγμα γιατί το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου μου, ακροατήριο αριστερό από τα νιάτα μας, έλεγε ότι θα ψηφίσει το ΠΦΔ, δηλαδή το Πρώτη Φορά Δεξιά. Φαίνεται πως υπάρχει ένας κόσμος προοδευτικός, αριστερός που ψήφισε για πρώτη φορά Νέα Δημοκρατία. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο μια όχι καλή συμπεριφορά από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ».

altsantiri.gr