Δε. Σεπ 21st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Θεσμική απρέπεια Μητσοτάκη – Εξαφάνισε στη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ

Μητσοτάκης - Ζάεφ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα

Ο πρωθυπουργός προσπαθώντας να κρύψει οτιδήποτε έχει σχέση με τη Βόρεια Μακεδονία, δεν ανάρτησε στον επίσημο ιστότοπο της προεδρίας της κυβέρνησης τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας

Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη «και να τηρεί και να τιμά» τη Συμφωνία των Πρεσπών, που προεκλογικά τη χαρακτήριζε μειοδοτική και πάνω σε αυτήν είχε στηρίξει την προεκλογική της εκστρατεία, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει ευρέως γνωστό στους ψηφοφόρους της.

Για το λόγο αυτόν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να κρύψει κουτοπόνηρα τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Καθώς λοιπόν είναι γνωστό ότι δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα, διέπραξε θεσμική απρέπεια μη αναρτώντας στον επίσημο ιστότοπο του Μεγάρου Μαξίμου τη συνάντησή του με τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας.

Ανήρτησε τη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εντι Ράμα, με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεθ Σούκρυ αλλά η συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ δεν υπάρχει πουθενά.

http://documentonews.gr

Translate »