Δε. Μαρ 1st, 2021

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

ethnick studio in gavdos island apartment for rent – Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Θετική στον κορωνοϊό συνοδός σχολικού λεωφορείου δημοτικού σχολείου στην Κρήτη

Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιούν το λεωφορείο τέθηκαν προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό

Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Σχολείο Γουβών Ηρακλείου, όταν έγινε γνωστό πως η συνοδός ενός σχολικού λεωφορείου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Την διάγνωση γνωστοποίησε η ίδια η γυναίκα, όπως γράφει σε ανάρτησή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κόξαρης Πεδιάδος:

«Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα σχολικής συνόδου του δημοτικού σχολείου Γουβών!!!

Πριν λίγο δημοσιεύτηκε από την ίδια τη σχολική σύνοδο ότι έπειτα από rapid test που έκανε ενημερώθηκε ότι πάσχει από covid 19.

Πρόβλημα λοιπόν σοβαρό σε όσο αναφορά τι θα γίνει με τα παιδιά που μεταφερόταν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο καθώς και αν έχουν διάδοση τον ιό στους υπόλοιπους συμμαθητές τους!!!! Αναμένετε συνέχεια !!!!

Υ.Γ:Αξία συγχαρητηρίων είναι βέβαια και η εν λόγο σχολική συνοδος η οποία ως υπεύθυνος άνθρωπος έπραξε το σωστό ενημερώνοντας άμεσα!!!»

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχολική συνοδός δεν είχε συμπτώματα, ενώ έκανε το τεστ επειδή είχε βρεθεί θετικός ο πατέρας της.

Στο μεταξύ αποφασίστηκε τα 38 παιδιά που μεταφέρονται με το συγκεκριμένο λεωφορείο να τεθούν προληπτικά σε καραντίνα, ενώ τα μαθήματα στο σχολείο θα συνεχιστούν κανονικά.

https://flashnews.gr/

Translate »