Δε. Ιούλ 13th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Κάλπες μέσα στο 2020 «βλέπει» ο Αντώναρος – «Ξέρω τι σας λέω»

Πού στηρίζει την εκτίμησή του

Τη βεβαιότητά του για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και μάλιστα εντός του 2020 εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί τους λόγους για την πρόβλέψή του.

Όπως αναφέρει ο κ. Αντώναρος«προσωπικά δεν έχω αμφιβολίες ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές — και μάλιστα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Οι λόγοι πολλοί — ο κυριότερος είναι όντως το “κάψιμο” της απλής αναλογικής».

«Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν, κατά την άποψη μου, από τη ( δυστυχώς προβλέψιμη) όξυνση του προσφυγικού», προσθέτει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και εξηγεί:

«Οι αριθμοί τα λένε όλα. Η όλο και εντονότερη (αλλά για την ώρα αναποτελεσματική) κριτική του Μητσοτάκη προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους επίσης. Βλέπω μια ακτιβιστική αντιμετώπιση του θέματος από τους κρατούντες με υποσχέσεις και…προσλήψεις προσωπικού που δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα: Δημιουργεί πρόσκαιρες προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν».

«Πότε θα γίνουν εκλογές ακριβώς — ενδείξεις θα μας δώσουν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ο χρόνος κατάθεσης του νέου εκλογικού νόμου. Ξέρω τι σας λέω», καταλήγει ο κ. Αντώναρος.

altsantiri.gr

Translate »