Τρ. Ιούλ 14th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Κι άλλο «μαύρο» στη δημόσια τηλεόραση: Αυτός είναι ο «εκλεκτός» της ΝΔ για την ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας

Από το πρώτο ΦΕΚ της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκηφάνηκαν οι άγριες διαθέσεις του, μεταφέροντας υπό την άμεση εποπτεία του την ΕΥΠ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και την ΕΡΤ, η οποία όπως φαίνεται μπαίνει σε νέα περίοδο «μαύρου»

Ο λόγος για τη σημερινή… αυγουστιάτικη απόφαση του κ. Μητσοτάκη να προτείνει για πρόεδρο της ΕΡΤ τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα.

Και φυσικά οι σφοδρές αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Παπαδημούλη περί αυταρχικών αντιλήψεων του πρωθυπουργού και προκλητικής αποθέωσης του κομματισμού είναι μόνο μία πτυχή του ζητήματος.

Κι αυτό γιατί ορισμένες απόψεις του κ. Ζούλα είναι αυτές που προκαλούν ανησυχία όσον αφορά στο μέλλον της κρατικής τηλεόρασης.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί μια παλαιότερή του ανάρτηση με την οποία επαινούσε τον… Ηλία Κασιδιάρη.

«Εύγε Ηλία. Περιέγραψες το πρόβλημα μιας ολόκληρης χώρας σε μία μόνον φράση», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Twitter o «εκλεκτός» της ΝΔ για την ΕΡΤ.

Φυσικά, μεγαλύτερη έρευνα στις παλαιότερές του αναρτήσεις δεν είναι και τόσο εφικτό να πραγματοποιηθεί, γιατί έχει ανασταλεί ο λογαριασμός του στο Twitter. Καθόλα βολική αναστολή λειτουργίας…

altsantiri.gr
Translate »