Σα. Ιαν 16th, 2021

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

ΚΡΗΤΗ: Εν μέσω πανδημίας μαζεύτηκαν 20 άτομα για χαρτιά!

Το lockdown δεν ήταν αρκετό για να αποθαρρύνει 20 άτομα να μαζευτούν σε σπίτι στο Ρέθυμνο για να παίξουν χαρτιά. Καμπάνες 3.000 ευρώ σε βιβλιοπωλείο και εστιατόριο στο Ηράκλειο.

Τι και αν βρισκόμαστε εν μέσω lockdown και την πανδημία να καλπάζει στην χώρα μας, αυτό φαίνεται πως δεν αρκεί καθώς χθες, μετά από καταγγελία, η Αστυνομία έκανε έρευνα σε έπαυλη στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να διαπιστώσει πως μέσα βρίσκονταν 20 άτομα που την είχαν μετατρέψει σε χαρτοπαιχτική λέσχη. Στον διοργανωτή της σύναξης επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και για άσκοπες μετακινήσεις.

Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτες βιβλιοπωλείου και εστιατορίου για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Το εστιάτοριο μάλιστα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Ηρακλείου με τον ιδιοκτήτη να ισχυρίζεται ότι εντός του καταστήματος ήταν προσωπικό και όχι πελάτες.

Συνολικά υπήρξαν στην Κρήτη 132 παραβάσεις μέσα σε ένα 24ωρο, εκ των οποίων οι 41 αφορούσαν την μη χρήση  μάσκας και τα 91 άσκοπες μετακινήσεις.

Αναλυτικά για την μη χρήση μάσκας:

18 στο Ηράκλειο
11 στο Ρέθυμνο
7 στα Χανιά
5 στο Λασίθι

Για άσκοπες μετακινήσεις:

42 στο Ηράκλειο
27 στο Ρέθυμνο
20 στα Χανιά
2 στο Λασίθι

https://flashnews.gr/

Translate »