Δε. Ιαν 20th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Κόντρα στον «αέρα» Κυρανάκη – Μαμουλάκη για το μπάρμπεκιου

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στη θέση του τον ομόλογό του στη ΝΔ, λέγοντας ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα διάταξης, αλλά καταδίκης πολιτικά μιας τέτοιας εκδήλωσης

Νέα κόντρα αναφορικά με το μπάρμπεκιου έξω από το ΚΥΤ Διαβατών «πυροδοτήθηκε» ανάμεσα στον Κώστα Κυρανάκη και τον Χάρη Μαμουλάκη. Τα όσα έλεγε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε ραδιόφωνο στην Κρήτη, προκάλεσαν την αντίδραση του ομολόγου του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι όλα… ξεκίνησαν από την αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη με Κώστα Κυρανάκη για το ρατσιστικό κάλεσμα σε πάρτι μπάρμπεκιου χοιρινού με αλκοόλ μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών. Υπόθεση που έχει και άλλα «επεισόδια».

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας την Τετάρτη (06/11) στον «98.4 Ηρακλείου» υποστήριξε ότι όπως κατάλαβε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην επιτροπή ζητούσε να έρθει διάταξη στον Ποινικό Κώδικα που να απαγορεύει το μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ ελλήνων πολιτών και γι’ αυτό αντέδρασε όπως αντέδρασε κι όχι γιατί γνώριζε περί της αντίστοιχης εκδήλωσης απέναντι από το ΚΥΤ Διαβατών.

Τότε παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έθεσε θέμα τέτοιας διάταξης, αλλά καταδίκης πολιτικά μιας τέτοιας εκδήλωσης, κάλεσε τον κ. Κυρανάκη να καταδικάσει για να του απαντήσει εκείνος με την σειρά ότι αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει απαγόρευση της εκδήλωσης με μια τέτοια διάταξη , τότε αυτή μπορεί να γίνει και κάπου εκεί ξέσπασε άγρια πολιτική κόντρα.

Πηγή: neakriti.gr

Translate »