Τε. Ιούν 3rd, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Νέα εξέλιξη: Η 34χρονη έδωσε στοιχεία για την μαυροντυμένη γυναίκα που της έριξε βιτριόλι

Εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης, στην Καλλιθέα.

Η34χρονη φέρεται να «έδειξε» ποια είναι η μαυροντυμένη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται και της έριξε καυστικό υγρό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του θύματος, ανέφερε ότι σήμερα το πρωί η Ιωάννα ζήτησε από τη μητέρα της να τον καλέσει γιατί ήθελε να του μιλήσει.

Όταν ο δικηγόρος πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, αυτή του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις «δείχνοντας» προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες και η πληροφορία που του έδωσε δείχνει ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία.

Όπως είπε ο δικηγόρος, η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

«Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, υποστηρίζοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο ίδιος δήλωσε ότι ζήτησε από την Ιωάννα να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον προκύπτει ένα διαφορετικό σενάριο, που ανατρέπει τις μέχρι τώρα υποψίες για το κίνητρο της επίθεσης και άρα για το άτομο που κρύβεται πίσω απ’ αυτή.

http://real.gr

Translate »