Πε. Ιούλ 16th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Οι αποκαλύψεις του Υποχθόνιου για τη συνάντηση με τον Τσίπρα (video)

Οι αποκαλύψεις του Υποχθόνιου για τη συνάντηση με τον Τσίπρα (video)

Pre-election event of SYRIZA Culture Department, in Athens, Greece on May 15, 2019 / Προεκλογική εκδήλωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, στην Aθήν , στις 15 Μαΐου, 2019.

Αποκαλύψεις για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έκανε στο τηλεοπτικό κανάλι Open TV ο γνωστός ράπερ, Υποχθόνιος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο σποτ, με το οποίο καλεί όλους τους νέους και να στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά της ακροδεξιάς.

«Το μαμά είναι οικογενειοκρατία, εσύ δεν είσαι μαμά, είσαι βγαλμένος από καταλήψεις, πορείες και είσαι φτιαγμένος, είσαι για τον λαό», ήταν μερικά από τα όσα είπε ο ράπερ στον πρωθυπουργό όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Με ρώτησε για τη μουσική και εγώ του είπα για τα πλάνα μου και χάρηκε. Χαίρεται για εμάς, ακούει τη μουσική μας πάρα πολύ» πρόσθεσε.

«Το “Περού” είναι το δικό μου αγαπημένο τραγούδι όπως και του Αλέξη. Τον πρωθυπουργό τον γνωρίζω από το 3% και χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το τι άτομο είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι καλός, είναι αυτό που φαίνεται», σημείωσε.

«Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και λέγεται Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρχει ούτε ένας Ναζί. Έχασα από αυτό και τον φίλο μου τον Παύλο Φύσσα», καταλήγει, αναφερόμενος στο σποτ που έκανε, ενόψει των ευρωεκλογών.

altsantiri.gr

Translate »