Σα. Φεβ 29th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Ο Ερντογάν τα έβαλε και με την UEFA για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς

Με την UEFA τα έβαλε τώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «παράνομες» τις ενέργειές της κατά των Τούρκων αθλητών για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς τους και κάνοντας λόγο για «συστηματική εκστρατεία λιντσαρίσματος» των Τούρκων αθλητών στο εξωτερικό από τότε που ξεκίνησε την στρατιωτική της εισβολή στη Συρία.

ΠΗΓΗ: Euro2day

Όπως μεταδίδει η Hurriyet, ο κ. Ερντογάν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα, καταδίκασε την UEFA για τη «διακριτική μεταχείριση της Τουρκικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιρικών ομίλων».

«Σε ότι αφορά την Τουρκία και τους Τούρκους αθλητές, η συμπεριφορά της UEFA αλλάζει», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας πως η UEFA «δεν θα πρέπει να επιτρέπει να πολιτικοποιούνται τα αθλητικά με τις λανθασμένες αποφάσεις της».

Όπως αναφέρει η Hurriet, ο κ. Ερντογάν υποστήριξε ότι οι ενέργειες της UEFA που βάζουν στο στόχαστρο «την αλληλεγγύη των Τούρκων αθλητών προς τον Τουρκικό στρατό» σημαίνει μια «προφανή παρανομία» καθώς «χαρακτηρίζει τις εκδηλώσεις αυτές ‘προκλητική πολιτική συμπεριφορά’».

real.gr

Translate »