Κυ. Μαρ 29th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Παπαδημούλης: Τέλος προστασίας της πρώτης κατοικίας από 1η Απριλίου 2020

«Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, αφού την «κάρφωσε» επισήμως το Eurogroup στις 4/12, ομολογεί με καθυστέρηση, ότι σταματά τέλος Απριλίου η προστασία της 1ης κατοικίας που διασφάλισε για όλη της την θητεία, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα», τονίζει σε ανάρτηση του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης.

Η ανάρτηση του Δ. Παπαδημούλη στο twitter:

«Η Κυβέρνηση @kmitsotakis, αφού την «κάρφωσε» επισήμως το Eurogroup στις 4/12, ομολογεί με καθυστέρηση, αυτό που έκρυβε! Τέλος Απριλίου, σταματά η προστασία της 1ης κατοικίας που διασφάλισε για όλη της την θητεία, η κυβέρνηση @atsipras. Καταργούν ένα ακόμη θετικό κοινωνικό μέτρο!»

Dim. Papadimoulis@papadimoulis

Η Κυβέρνηση @kmitsotakis, αφού την «κάρφωσε» επισήμως το Eurogroup στις 4/12, ομολογεί με καθυστέρηση, αυτό που έκρυβε! Τέλος Απριλίου, σταματά η προστασία της 1ης κατοικίας που διασφάλισε για όλη της την θητεία, η κυβέρνηση @atsipras. Καταργούν ένα ακόμη θετικό κοινωνικό μέτρο! https://twitter.com/papadimoulis/status/1202477585952911361 …Dim. Papadimoulis✔@papadimoulisΗ χθεσινή ανακοίνωση του Eurogroup «καρφώνει» τη ΝΔ, φανερώνοντας αυτά που μας κρύβουν! «Χαιρετίζει την σταθερή δέσμευση των ελληνικών αρχών να ΜΗΝ επεκτείνουν πέραν του Απριλίου 2020 το ισχύον καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας»! Ένα ακόμη πλήγμα στα συμφέροντα των πολλών!

documentonews.gr

Translate »