Τρ. Ιούλ 14th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Παρουσίαση επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» τη Δευτέρα στις 18:30

Σήμερα στις 18:30, θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο Μέγαρο το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι».

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της Κ.Ο., Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Έφη Αχτσιόγλου, Οικονομίας Νίκος Παππάς και Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ” είναι ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, κοστολογημένο, με εξασφαλισμένες πηγές χρηματοδότησης, ρεαλιστικό. “Είναι απολύτως αναγκαίο σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο” έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στην επεξεργασία των θέσεων.

Το ύψος των επικαιροποιημένων παρεμβάσεων είναι περίπου το ίδιο με το πρώτο πρόγραμμα, αλλά με διαφορετική κατανομή. Υπενθυμίζεται ότι το “Μένουμε Όρθιοι” άγγιζε τα 26 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 14 δισ ευρώ για άμεσες παρεμβάσεις.

Όπως ξεκαθαρίζουν στην Κουμουνδούρου, στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των άμεσων προκλήσεων και αναγκών και όχι ένα συνολικό πολιτικό πρόγραμμα. Άλλωστε αυτό, το οποίο θα αφορά το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιαστεί στη ΔΕΘ, όπως είχε προαναγγείλει ο Αλ. Τσίπρας από τις σελίδες της “ΑΥΓΗΣ”

http://avgi.gr

Translate »