Τε. Οκτ 21st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

ΠΟΥΚουκλοθίασος: Τρίτη 12 Ιουνίου στις 11 το πρωί Κουκλοθέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Γαύδου.

Πρόκειται για μια τρυφερή και αισιόδοξη παράσταση, γεμάτη χρώμα, μουσική και χιούμορ. Βασίζεται σε ένα κείμενο που αποτελεί συλλογικό έργο ανθρώπων που ασχολούνται τόσο με την τέχνη όσο και με την παιδαγωγική.   Έτσι, ανταποκρινόμενη στο αναπτυξιακό στάδιο των παιδιών αυτής της ηλικίας, η παράσταση τα βοηθά με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο να εξοικειωθούν με τα χρώματα και να νιώσουν την αξία τους,  τόσο για τη φύση όσο και για εμάς τους ανθρώπους.

 

 

  Λίγα λόγια για το έργο: 

 Πρόκειται για την ιστορία δύο γειτονικών πολιτειών. Της πολύχρωμης και κεφάτης «Πιτσιλοχώρας» και του μονότονου και άχαρου «Γκριζοφτερνιστάν».

 Στόχος του άρχοντα του «Γκριζοφτερνιστάν», είναι να αιχμαλωτίσει όλα τα χρώματα, για να γλιτώσει από τη βασανιστική του αλλεργία.

 Καθήκον της αρχόντισσας της «Πιτσιλοχώρας», είναι να τα προστατέψει, για να παραμείνει ο κόσμος όμορφος και πολύχρωμος.

Μέσα από έντονη δράση, χιούμορ και διασκεδαστικές ανατροπές, οι ήρωες του έργου καταφέρνουν να εξαλείψουν την αντιπαλότητα των δύο πολιτειών και όλους τους «γκρι» κινδύνους.

« … Κι έτσι τα δέντρα έμειναν για πάντα πράσινα, η θάλασσα και τα ρυάκια μπλε, τα ζουμερά βερίκοκα πορτοκαλί και οι καρδιές όλων μας κόκκινες!…

 Συντελεστές: Όλγα Χρυσοχόου,  Διαμάντω Κατάκη


Translate »