Πε. Φεβ 20th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Π. Κακολύρης: Οι δηλώσεις Βορίδη σε βάρος αναπήρων «αγγίζουν τα όρια της προσβολής»

Για τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού ΥΠΑΑΤ, Μάκη Βορίδη, σε βάρος των ατόμων με αναπηρία μίλησε Στο Κόκκινο εκ μέρους του Τμήματος ΑμεΑ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Κακολύρης, ο οποίος στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη επισήμανε ότι όποιος έπεσε από τα σύννεφα γι’ αυτές τις δηλώσεις δεν ζει στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι κ. Βορίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «με ένα παιδί 16 χρονών συνομιλείς, δεν είναι ανάπηρο» σχολιάζοντας τις έφηβες που κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, για να δείξουν σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, την αντίθεση τους στον μιλιταρισμό και την κανονικότητα παρέλασαν στα βήματα των Monty Pythons και του Ministry of Silly Walk, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και αντιπαραθέσεων.

O κ. Κακολύρης τόνισε ότι η ακροδεξιά στη χώρας μας, ο κ. Βορίδης, ο κ. Γεωργιάδης έτσι μιλούν για τους ανθρώπους με αναπηρία και στη λογική των νεοφιλελεύθερων το διαφορετικό είναι κατακριτέο και οι δηλώσεις του υπουργού «αγγίζουν τα όρια της προσβολής».

stokokkino.gr

Translate »