Πα. Ιαν 24th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Σε χάκερς τα «ρίχνει» ο Ζούλας για το Twitter του – Ούτε λέξη για Κασιδιάρη, Κονιόρδου Μισές απαντήσεις από τον προτεινόμενο για πρόεδρο της ΕΡΤ

Απαντήσεις σε ορισμένα από όσα του αποδίδονται, δίνει μέσω Facebook ο προτεινόμενος από την κυβέρνηση για πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ούτε λέξη για τις αναρτήσεις του σχετικά με τον Ηλία Κασιδιάρη και τις απειλές προς τη Λυδία Κονιόρδου.

«Εκ χαρακτήρος δεν συνηθίζω να απαντώ στην δημοσιογραφική κριτική -ακόμη και στην κακόπιστη- αλλά καθώς είδα ότι αναπαράγονται fake news για μένα ακόμη και από πολιτικούς, οφείλω κάποιες αυτονόητες διευκρινίσεις τις οποίες όσοι μου κάνουν την τιμή να με ακολουθούν τις γνωρίζουν», τονίζει σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Ζούλας, αποδίδοντας παράλληλα σε επίθεση χάκερς την αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού στο Twitter.

Όπως αναφέρει ο κ. Ζούλας«ο λογαριασμός μου @kzoulas στο twitter χακαρίστηκε προ μηνών και δεν είχα πρόσβαση σε αυτόν για αρκετές εβδομάδες, κάτι που είχα γράψει και όταν τον ανέκτησα. Στη συνέχεια και ενώ δεν είχα καμία δραστηριότητα στο twitter, ο λογαριασμός αυτός έγινε suspended προφανώς γιατί ο χάκερ στο διάστημα που δεν τον ήλεγχα, τον χρησιμοποίησε με παράνομο τρόπο που δεν γνωρίζω. Αυτό συνέβη ΠΡΙΝ από τις ευρωεκλογές και επομένως είναι fake news ότι δήθεν τον κατέβασα χθες μόνος μου, μετά την πολύ τιμητική για μένα πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβω την θέση του προέδρου της ΕΡΤ».

«Όσον αφορά ένα χυδαίο και ρατσιστικό τουιτ περί “Αφρικής και μαύρων” που μου αποδίδεται (και το είδα ξανά και εδώ στο FB), έχει κατασκευαστεί πριν από χρόνια από ένα parody account, το είχα διαψεύσει και τότε, και ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όσων το αναπαράγουν σήμερα ως τάχα δικό μου ποστ», προσθέτει ο κ. Ζούλαςπαραλείποντας βέβαια να αναφερθεί στους επαίνους του για τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Κατά τα λοιπά όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας και προφανώς γνωρίζω ότι στο εξής θα είμαι ένας εύκολος στόχος κριτικής. Πόσο μάλλον όταν δέχθηκα την μεγάλη πρόκληση να συμβάλω στην προσπάθεια ανάκτησης της αμεροληψίας της ΕΡΤ. (Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω όσους μου ασκούν προκαταβολικά κριτική, ενώ πρωταγωνίστησαν στην παρακμή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης…)»,καταλήγει στην ανάρτησή του στο Facebook.

Η σχετική ανάρτηση:

altsantiri.gr

Translate »