Στο νοσοκομείο ο Θέμης Αδαμαντίδης -Toν ξυλοκόπησαν μπράβοι

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη σε δρόμο της Καλλιθέας από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Συγκεκριμένα, αργά σήμερα το απόγευμα δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, πλησίασαν τον γνωστό τραγουδιστή και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων.

Στη συνέχεια, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο Θέμης Αδαμαντίδης να μεταφερθεί σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία. Ο λαϊκός ερμηνευτής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τον Aλέξη Κούγια, δικηγόρο του τραγουδιστή, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

aftodioikisi.gr