Τέλος τα προσχήματα: Ο Άδωνις ευχαριστεί τον Πορτοσάλτε για τον «αγώνα στα πέτρινα χρόνια» Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα…

Είναι φίλοι – ή καλύτερα «αδελφοί» – και δεν το κρύβουν (και καλά κάνουν), αλλά μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών φαίνεται πως δεν νιώθουν καν την ανάγκη να διατηρήσουν τα προσχήματα.

Ο λόγος για τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, οι οποίοι συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής για χιλιοστή φορά στο στούντιο του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, στη σχετική προαναγγελία της παρουσίας του στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τον «αδελφό του Άρη» για τις… υπηρεσίες του.

«08:00 ζωντανά από το studio του ραδιοφώνου του ⁦ΣΚΑΪ⁩ με τον αδελφό μου ⁦Άρη Πορτοσάλτε⁩ προς τον οποίο, όλοι μεν χρωστούμε, αλλά ειδικά εγώ, ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όσο αγώνα έδωσε αυτά τα πέτρινα χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Η σχετική ανάρτηση:Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Άδωνις Γεωργιάδης@AdonisGeorgiadi

08:00 ζωντανά από το studio του ραδιοφώνου του ⁦@skaigr⁩ με τον αδελφό μου ⁦@ArisPortosalte⁩ προς τον οποίο, όλοι μεν χρωστούμε, αλλά ειδικά εγώ, ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όσο αγώνα έδωσε αυτά τα πέτρινα χρόνια.2697:17 π.μ. – 7 Ιουν 2019