Πε. Μαΐ 28th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Τα γενέθλια του «ευλογημένου» Λευτέρη Πετρούνια δίπλα στις… γυναίκες του

Το «ευχαριστώ» του έλληνα Ολυμπιονίκη για τις ευχές – Πάτησε τα 29 και δηλώνει υγιής, ευτυχισμένος και πανέτοιμος για τις επόμενες επιτυχίες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας γιόρτασε το Σάββατο τα γενέθλιά του – γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1990 – με ιδιαίτερο τρόπο και δήλωσε πως είναι έτοιμος για νέες επιτυχίες, μετά από μια χρονιά με πολλά «εμπόδια». Βέβαια, πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και έτσι είχε κοντά του τις… γυναίκες της ζωής του.

Έχοντας μαζί την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση και την κόρη τους, νιώθει «ευλογημένος», όπως σχολίασε, αλλά και αποφασισμένος να πανηγυρίσει ξανά αγωνιστικές επιτυχίες και μέσα στο 2020.

«Έφυγε το 28 (ευτυχώς) !!! Με χειρουργείο, αποκατάσταση, έντονες στιγμές, ατυχίες (αθλητικές)… Παντρεύτηκα και στο τέλος με το ομορφότερο γεγονός της ζωής μου…
Τα 29 λοιπόν με βρίσκουν Υγιή, Ευτυχισμένο, Πανέτοιμο και με ένα θαύμα στα χέρια μου… Τι καλύτερο… Σας ευχαριστώ πολύ Όλους για τις ευχές και την στάση σας απέναντι μου», σχολίασε ο μεγάλος πρωταθλητής, ποστάροντας μία φωτογραφία στους λογαριασμούς στα social media.

altsantiri.gr

Translate »