Δε. Μαρ 1st, 2021

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

ethnick studio in gavdos island apartment for rent – Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

«Την μισούν επειδή ξεμπλόκαρε μεγάλες επενδύσεις» η στήριξη Άδ. Γεωργιάδη στη Μενδώνη

Greece’s Prime Minister, Kyriakos Mitsotakis, meets the General Secretary of the Communist Party of China, Xi Jinping, at Maximos Mansion in Athens, Greece, on November 11, 2019. / Συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2019.

Έναν ακόμα υποστηρικτή βρήκε στο πρόσωπο του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μία άκρως υποστηρικτική ανάρτηση προς το πρόσωπό της, αποδίδοντας τη σκληρή κριτική που δέχεται για την υπόθεση Λιγνάδη στο «μίσος της Αριστεράς εναντίον της» στις μεγάλες επενδύσεις» που ξεμπλόκαρε ως υπουργός Πολιτισμού.

Υπερασπιστής της «εξαιρετικής» Μενδώνη γιατί «ξεμπλόκαρε τις μεγάλες Επενδύσεις» προέκυψε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, σπεύδοντας να βρεθεί στο πλευρό της υπουργού Πολιτισμού. Με ανάρτησή του, ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε πως αυτή είναι η αιτία που δέχεται επικρίσεις.

«Η αλήθεια δεν φτάνει να λέγεται αλλά πρέπει να λέγεται και στην σωστή στιγμή. Η κα Λίνα Μενδώνη ως ΥΠΠΟ ξεμπλόκαρε όλες τις μεγάλες Επενδύσεις που ήταν εκεί σταματημένες χρόνια. Εξ ου και το μίσος της Αριστεράς εναντίον της. Την θεωρώ εξαιρετική συνάδελφο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αδ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί της Δευτέρας, το κυβερνητικό στρατόπεδο εμφανίζεται διχασμένο σε δύο μπλοκ, καθώς από τη μία επιχειρείται να υποστηριχθεί η υπουργός, με «προσεκτικές» παρεμβάσεις όπως της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, και από την άλλη, παρεμβάσεις όπως του Θ. Πλεύρη και της Ε. Βόζενμπεργκ που επί της ουσίας ζητούν την αποπομπή της.

Σημειώνεται πάντως πως όπως αποτυπώθηκε από την παρέμβαση Σκέρτσου, το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται να κάνει επικοινωνιακή στροφή αναφορικά με τη στήριξή της, αφού παράλληλα με την επιχείρηση στήριξης, επιχειρείται να ληφθούν και αποστάσεις από τους χειρισμούς της.

https://thepressproject.gr/

Translate »