Τε. Οκτ 21st, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Της πρότεινε … τρίγωνο κι έφτασαν στα Δικαστήρια!

Μια … διαφορετική ιστορία διαζυγίου μονοπώλησε, σήμερα, το ενδιαφέρον στα Δικαστήρια Ηρακλείου.

Αλληλοκατηγορίες, μία ανήθικη πρόταση και ένα διαζύγιο είχε … το μενού της υπόθεσης που έφθασε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Η αντιδικία ενός ζευγαριού, που πλέον έχει χωρίσει, απασχόλησε, μάλιστα, όχι μόνο την έδρα, αλλά … όλο το Δικαστικό Μέγαρο.

Η πρώην σύζυγος κατά τη διάρκεια έκδοσης του διαζυγίου, συμπεριέλαβε στα δικόγραφα ανήθικη πρόταση που φέρεται να της έκανε ο πρώην σύζυγός της, ενώ ήταν παντρεμένοι. Τί τον κατηγορεί πως της ζήτησε; Ερωτικό τρίγωνο με τον αδερφό του, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία, μάλιστα, δύο ακόμη ατόμων σε ρόλο … κοινού! Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε την πρόταση, ενώ ο πρώην σύζυγος της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία εκδικάστηκε σήμερα.

Η νεαρή κοπέλα δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο της. Εμφανίστηκε, όμως, ο 31χρονος πρώην σύζυγος, ο οποίος δε δίστασε να “στολίσει” την πρώην γυναίκα του. Ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι εκείνη άλλαζε εραστες … σαν τα πουκάμισα, ενώ αιτιολόγησε τα περί ερωτικού τριγώνου που ισχυρίστηκε εκείνη, λέγοντας ότι ήθελε να τον συκοφαντήσει για να βγει το διαζύγιο υπέρ της!

Το δικαστήριο, πάντως, έκρινε αθώα την 26χρονη κοπέλα, αποδεχόμενο την πρόταση της Εισαγγελέως έδρας, σύμφωνα με την οποία θεωρήθηκε ότι η γυναίκα αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα και συμβάντα.

Το διαζύγιο έχει ήδη εκδοθεί, ωστόσο το πρώην ζευγάρι θα δισταυρώσει ξανά τα “ξίφη” του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέση η κοπέλα, διεκδικώντας ποσό … με αρκετά μηδενικά, για κομπόδεμα που ισχυρίζεται πως είχε και εξαφανίστηκε.

cretalive.gr

Translate »