Πε. Φεβ 20th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Ή δημόσια συγγνώμη ή παραίτηση Πέτσα

Αν δεν κάνει τίποτα από τα δύο αποδεικνύεται ποιος είναι ο ψεύτης και μάλιστα με περικεφαλαία, σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την δημοσιοποίηση των δύο βίντεο με τις δηλώσεις Πέτσα, για τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχουν», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «Ψεύτη» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση και με ανάρτησή του στο twitter επιστρέφει τον χαρακτηρισμό στον πρωθυπουργό.

Γράφει ο Αλέξης Τσίπρας:

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές: Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras@atsipras · 13ω

Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη & ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο & Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras@atsipras

Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές:

Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα.

altsantiri.gr

Translate »