Σα. Φεβ 29th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor

Με δηκτικό τρόπο επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού περί ραγδαίας βελτίωσης του οικονομικού κλίματος της χώρας, τονίζοντας πως στις γιορτές των Χριστουγέννων που προηγήθηκαν ο τζίρος των επιχειρήσεων έπεσε κατά 30%.

«Σε λίγο θα μαθαίνουμε τα νέα σας από το TripAdvisor» ειρωνεύτηκε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής και παρότρυνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει μια βόλτα και στην αγορά γιατί οι γιορτές των Χριστουγέννων που πέρασαν «ήταν οι χειρότερες από το 2017». «30% έπεσε ο τζίρος στην αγορά» επισήμανε.

Κατά τον Αλ. Τσίπρα, όσο κι αν μειωθεί η φορολογία στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων δεν θα επέλθει αύξηση της ζήτησης στην αγορά, κάτι που μπορεί να συντελεστεί με την αύξηση κατώτατου και μέσου μισθού.

Υπενθύμισε δε ότι το περσινό κοινωνικό μέρισμα ενίσχυσε τους πολίτες και την αγορά κατά 800 εκατ. ευρώ, με τον πρώην πρωθυπουργό να αμφισβητεί το αφήγημα του πολιτικού του αντιπάλου περί «γαλανού ουρανού και καλοπληρωμένων δουλειών» μετά τις εκλογές.

http://documentonews.gr

Translate »