Τρ. Ιούλ 14th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: Θα πάρουμε… αιχμαλώτους πολέμου τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ: Θα πάρουμε… αιχμαλώτους πολέμου τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Τα πιο άγρια και ρεβανσιστικά ένστικτα έφερε στην επιφάνεια η νίκη της ΝΔ στις εκλογές, καθώς το ένα «γαλάζιο» στέλεχος μετά το άλλο προκαλούν σάλο με δηλώσεις τους για εκδίκηση.

Πρώτος ξεκίνησε ο Συντονιστής Ετεροδημοτών της ΝΔ Κώστας Στεφανίδης, ο οποίος σημείωσε σε ανάρτησή του:

«Τώρα που η Κούνεβα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξελέγη ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά; Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμα».

Τη «σκυτάλη» παίρνει πλέον ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ο οποίος σε τηλεοπτική του εμφάνιση άφησε να εννοηθεί ότι μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές, η ΝΔ θα αντιμετωπίσει εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, όπως σε… αιχμάλωτους πολέμου, όπως ορίζει η Συνθήκη της Γενεύης.

Αυτό τουλάχιστον γίνεται αντιληπτό από τα όσα είπε. Εκτός αν καταλαβαίνουμε εμείς λάθος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας.

»Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών είτε των πολιτικών», τόνισε μεταξύ άλλων ο επίδοξος βουλευτής της ΝΔ.

Το σχετικό απόσπασμα:

Σβίγκου: Η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο

«Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ «αιχμαλώτους πολέμου» αλλά μας «καθησυχάζει» ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης!», σχολιάζει αναφροικά με δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη στο Attika TV.

Η ίδια προσθέτει ότι «παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».

Ράνια Σβίγκου@rania_sv

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ”αιχμαλώτους πολέμου”αλλά μας “καθησυχάζει”ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο altsantiri.gr

tribune.gr

Translate »