Ηράκλειο: Μπήκαν στο ταξί να πάνε σπίτι αλλά … κατέληξαν με χειροπέδες

Αξιοποίησαν κατάλληλα τις πληροφορίες που είχαν κι έτσι έφτασαν στα ίχνη τριών ανδρών που διακινούσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων. Ο λόγος για τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που σήμερα, κατάφεραν να συλλάβουν τρεις άνδρες από το Πακιστάν στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσθιγάρων και καπνού.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την παραλιακή του Ηρακλείου από όπου οι δύο εκ τριών τριών ανδρών, επιβιβάστηκαν σε ταξί. Οι Λιμενικοί που είχαν στήσει καρτέρι, τους ακολούθησαν και όταν το ταξί έφτασε στην διεύθυνση που είχαν υποδείξει οι δύο Πακιστανοί, επενέβησαν και τους ακινητοποίησαν.

Ο έλεγχος που ακολούθησε αποκάλυψε 1.660 πακέτα λαθραία τσιγάρα καθώς και 620 συσκευασίες καπνού. Στο σπίτι εκείνο ήταν και ο τρίτος της παρέας ο οποίος δεν γλίτωσε τις χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ένας εξ αυτών προσπάθησε να διαφύγει και γι’αυτό το λόγο κατηγορείται και για το αδίκημα της απείθειας.
Οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Πρόκειται για μία ακόμη επιτυχία του ΚΛΗ στην προσπάθεια να παταχθεί το φαινόμενο της διακίνησης λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

www.ekriti.gr