Στήριξη Γεωργιάδη σε Μπογδάνο: Έχει να δώσει πολλά στη μάχη κατά ΣΥΡΙΖΑ

Την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει διάπλατα για τον απολυμένο κριτή της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφού μας ειδοποιεί ότι άφησε να περάσουν 24 ώρες χωρίς να σχολιάσει την απόλυση και λέγαμε πως έχει γίνει θαύμα, χτύπησε αναρτώντας μακροσκελέστατο κείμενο στήριξης στον πρώην εκπομπάρχη του ΣΚΑΙ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο κ. Μπογδάνος στην μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ» για να συμπληρώσει επίσης στα μέσα που έχει «πιάσει στασίδι» ότι «στις πιο σκληρές εποχές του αντιμνημονίου όταν το παράλογο είχε κυριαρχήσει και πήγαινε την χώρα μας στον γκρεμό ο Σκάϊ και η Καθημερινή ήταν οι φωτεινοί πυρσοί της λογικής που φώτιζαν λίγο το σκοτάδι».

Την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει διάπλατα για τον απολυμένο κριτή της κυβέρνησης ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης. Αφού μας ειδοποιεί ότι άφησε να περάσουν 24 ώρες χωρίς να σχολιάσει την απόλυση και λέγαμε πως έχει γίνει θαύμα, χτύπησε αναρτώντας μακροσκελέστατο κείμενο στήριξης στον πρώην εκπομπάρχη του ΣΚΑΙ. Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει πολλά ακόμη να δώσει ο κ. Μπογδάνος στην μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ» για να συμπληρώσει επίσης στα μέσα που έχει «πιάσει στασίδι» ότι «στις πιο σκληρές εποχές του αντιμνημονίου όταν το παράλογο είχε κυριαρχήσει και πήγαινε την χώρα μας στον γκρεμό ο Σκάϊ και η Καθημερινή ήταν οι φωτεινοί πυρσοί της λογικής που φώτιζαν λίγο το σκοτάδι».

altsantiri.gr