Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον πατέρα της Μαίρης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 49χρονος, Νίκος Κ., πατέρας της 20χρονης Μαίρης, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο.

πρώτη στιγμή κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρει σοβαρότατα τραύματα στην περιοχή της κοιλιάς και τον αυχένα με τους γιατρούς να προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

«Η κατάστασή του είναι κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος. Ο 49χρονος νοσηλεύεται, διασωληνομένος, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 15χρονης 

Τραγική φιγούρα στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι είναι η αδερφή της Μαίρης Κ. καθώς νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και ακόμα δεν έχει μάθει πως η Μαίρη και η μητέρα της, Δέσποινα δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ έχει δίπλα της μία ομάδα ειδικών ψυχολόγων αλλά και τους συγγενείς της που έφτασαν χθες από την Τήλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 15χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

altsantiri.gr