Νέες συγκλονιστικές καταγγελίες για τη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στο φλεγόμενο διαμέρισμα της Πλ. Αττικής

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα, στην πλατεία Αττικής, τα ξημερώματα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων Αγία Σοφία.

Τον Νοέμβριο του 2016 το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ασχοληθεί με τη μεγαλύτερη κόρη της 35χρονης γυναίκας. Ο πρόεδρος του «Χαμόγελο το Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι η 16χρονη και μεγαλύτερη αδερφή του βρέφους είχε καταγγείλει τη μητέρα της για κακοποίηση και παραμέληση.

Το 16χρονο τότε κορίτσι είχε εμφανιστεί μόνο του στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τη μητέρα του για κακοποίηση και παραμέληση. Ο εισαγγελέας ανηλίκων απομάκρυνε το κορίτσι από την οικογένειά του και έδωσε την επιμέλεια στη γιαγιά. Πίσω όμως είχαν μείνει δύο ακόμη ανήλικα, 3 και 4 ετών σήμερα. 

Η 35χρονη είχε κριθεί ακατάλληλη μητέρα για τη μεγαλύτερη κόρη της, η οποία -λόγω ηλικίας- ήταν σε θέση να αποκαλύψει το πρόβλημα στις αρχές.
Τα δύο ανήλικα όμως αφέθηκαν στην τύχη τους, αναφέρει το star.gr. Στην πορεία αυτή η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα ακόμη παιδί.

Το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε μόνο του μέσα στις φλόγες και κατέληξε να δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγία Σοφία.

Το μωρό νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. «Το παιδί παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι διασωληνωμένο με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Διαφορά με χθες είναι πως είναι αιμοδυναμικά σταθερό. Αυτό είναι ένα σημάδι βελτίωσης, θα αναμένουμε όμως και τα επόμενα 24ωρα», δήλωσε ο Μανώλης Παπασάββας, διοικητής του νοσοκομείου Παίδων.

real.gr