Πε. Δεκ 3rd, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Greenpeace Ελλάδα: Τι θα φάμε σήμερα❔

 Η τροφή μας είναι πολλά περισσότερα από βασική μας ανάγκη. Οι επιλογές μας στο φαγητό έχουν τόση δύναμη που μπορούν να προστατέψουν όχι μόνο την υγεία μας, αλλά να γίνουν ο τρόπος μας να προστατέψουμε τα δάση, τα οικοσυστήματα, την άγρια ζωή, τους συνανθρώπους μας. Μπορούμε να προσέξουμε ώστε να μην σπαταλάμε φαγητό, να μειώσουμε το κρέας, να βάλουμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά (πάντα εποχικά και τοπικά) στη διατροφή μας.
Μπορούμε όμως και να αλλάξουμε το σύστημα της τωρινής βιομηχανικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, να το μετατρέψουμε σε ένα σύστημα που θα αναγεννήσει τις κοινότητές μας και τον πλανήτη. Σκέψου το: λιγότερο κρέας σημαίνει λιγότερη καταστροφή στο περιβάλλον. Περισσότερα εποχικά, ντόπια φρούτα και λαχανικά σημαίνει περισσότερη στήριξη στον μικρό παραγωγό, που θα εξασφαλίσει λίγο από το εισόδημά του, και λιγότερη δύναμη στις μεγαλοεταιρείες. Ο μόνος τρόπος για να φτάσει παντού υγιεινό, άφθονο φαγητό είναι να αλλάξουμε το διατροφικό μας μοντέλο. Όποιο ποσό διαθέσεις, θα βοηθήσει να φτιάξουμε μαζί ένα σύστημα φτιαγμένο για τους ανθρώπους, όχι για το κέρδος.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ
Μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τις εντατικές, μαζικές μεθόδους γεωργίας, κτηνοτροφίας και εκτροφής ζώων τώρα! Ήρθε η ώρα για άλλες, βιώσιμες μεθόδους που προστατεύουν εμάς, τους μικρούς παραγωγούς και το περιβάλλον. Μην σπαταλήσεις την ευκαιρία! Έλα μαζί μας
Translate »