Δε. Μαρ 1st, 2021

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

ethnick studio in gavdos island apartment for rent – Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

Lockdown-Μπογδάνος κατά Βερβεσού : «Αποστροφή» για πάρτι με δέκα καλεσμένους – Χωρίς μάσκες και με σαμπάνιες

Πώς σχολιάζει το πάρτι για τα γενέθλια του προέδρου του ΔΣΑ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνης. Μάζωξη δέκα ατόμων εν μέσω lockdown.

Την ώρα που οι ΜΕΘ και τα νοσοκομεία της χώρας ασφυκτιούν από ασθενείς με COVID-19 που δίνουν μάχη να αναρρώσουν ορισμένοι έχουν αφήσει στην… άκρη το lockdown και κάνουν πάρτι.

Μάλιστα, στα σόσιαλ μίντια διέρρευσαν εικόνες από το πάρτι γενεθλίων που έκανε χθες ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.
Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.

Το επίμαχο πάρτι σχολίασε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή

Translate »