Πε. Μαΐ 28th, 2020

NEWS & STUDIO IN GAVDOS ISLAND

Χειμώνα Καλοκαίρι διακοπές στο πρώην studio του Ραδιοφωνικού σταθμού gavdos fm 88,8 ETHNICK STUDIO Τηλ 2823083037

O Aλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ – Το πρόγραμμα και οι άξονες της ομιλίας του

  • Την 84η ΔΕΘ επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας
  • Ποιο το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης
  • Οι βασικοί άξονες που θα θέσει για την επόμενη μέρα

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη 84Η ΔΕΘ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στις 10:30.θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗELEXPO ΔΕΘ και στη συνέχεια με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΘ (Γραφεία Διοίκησης HELEXPO)

Για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί περιοδεία του στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Στις 19:30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο

Σε αυτή την ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει και πιο συγκεκριμένα το στίγμα της αντιπολίτευσης και της κριτικής που σκοπεύει να ασκήσει στη κυβέρνηση το επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή όμως θα θέσει και επί τάπητος το μεγάλο στοίχημα που έχει αναλάβει, τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ προς το κέντρο.

Η ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βασίζεται σε έξι άξονες.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στην κατάσταση που παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και πώς οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από τα μνημόνια. Παράλληλα θα διαμηνύσει πως πρόθεσή του είναι να μην ακολουθήσει ως αντιπολίτευση την πεπατημένη της καταστροφολογίας, πολύ περισσότερο γιατί, παρά το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην οικονομία, οι κίνδυνοι είναι μπροστά. Οι δυσκολίες που όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη θα είναι πολλαπλάσιες για τη χώρα μας αν η Ελλάδα το επόμενο διάστημα δεν έχει βγει στο ξέφωτο.

«Απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Ευρώπης που ακολουθεί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη και που οδηγούν ξανά στην κρίση χρειάζεται μία προοδευτική απάντηση», αναμένεται να τονίσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας μάλιστα τον Πρωθυπουργό ότι με την πολιτική που υλοποιεί επαναφέρει το παραγωγικό μοντέλο που ήταν υπεύθυνο για την κρίση και τα μνημόνια.

Ως βασική συνιστώσα αυτής της πολιτικής, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αναφέρει την ταύτιση – όπως θα τονίσει – της νέας κυβέρνησης με τα μεγάλα συμφέροντα, ενώ θα καλέσει σε δημοκρατική εγρήγορση για την επίθεση που, όπως θα πει, εξαπολύει η κυβέρνηση στους θεσμούς, κάνοντας μεταξύ άλλων ειδική αναφορά στις αλλαγές στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της ΕΥΠ.

Ο Αλέξης Τσίπρας τότε θα απευθύνει προσκλητήριο για τη διεύρυνση και μαζικοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στο μέλλον.


altsantiri.gr (Με πληροφορίες από thestival.gr, news247.gr)

Translate »